Tekstüre bitkisel proteini gıda endüstrisinde kendine her geçen gün daha fazla kullanım alanı bulan bir gıda ürünüdür. Bitkisel bazlı vegan uygulamalardan hazır yemeklere, protein bar, granola müsli gibi tatlılara kadar çok geniş bir alanda ekonomik ve fonksiyonel çözümler sunar. Tekstüre bitkisel proteini aynı zamanda eti çoğaltmak için de kullanılan bir maddedir. Köfte karışımına eklendiğinde karışımın renk ve tadına uyum sağlar, dokusunu da en gerçekçi şekilde taklit eder.

EAYNI® B60K

EAYNI® B60K

Eaynı®  B60K ince kıyılmış yapısıyla bitki bazlı köfte ve kıyma uygulamaları için en ideal çözümdür. Hızlı su çeker. Karışımdaki malzemeleri bir arada tutan bir yapıya sahiptir.

Adı: Tekstüre Bitkisel Proteini
İçeriği: Sarı Bezelye
Şekli: Kıyma, ince kıyım
Öne Çıkan Özellikleri: Hızlı su çekme. Malzemeleri bir arada tutma. Karışımlara doku ekleme
Protein Oranı: %60
Uygulama: Sulandırdıktan sonra olduğu gibi karışıma ekleme
Önerilen Kullanım Alanları: Kıyma, köfte karışımları, sosis, salam, sucuk ve et çoğaltıcı olarak kullanılabilir

EAYNI® B60G

EAYNI® B60G

Eaynı® B60G bitki bazlı uygulamalarda en yaygın kullanılan protein çeşididir. Güçlü lif ve sıkı yapısıyla her türlü uygulamada başarılı sonuçlar vermektedir.

Adı: Tekstüre Bitkisel Proteini
İçeriği: Sarı Bezelye
Şekli: Granül
Öne Çıkan Özellikleri: Eti en iyi derecede taklit eden sıkı ve güçlü yapı
Protein Oranı: %60
Uygulama: Doğrama/parçalara ayırma/ harmanlama
Önerilen Kullanım Alanları: Hamburger, köfte, sosis, sucuk

EAYNI® B60P

EAYNI® B60P

Eaynı® B60P Daha yumuşak dokusu sayesinde bitki bazlı tavuk nugget, tavuk schnitzel, fish finger gibi ürünler için idealdir. Lif yapısı güçlü ve su çekme kapasitesi yüksektir.

Adı: Tekstüre Bitkisel Proteini
İçeriği: Sarı Bezelye
Şekli: Büyük Parça
Öne Çıkan Özellikleri: Su tutma kapasitesi, güçlü lif yapısı ağızda yumuşak bir his vermesi
Protein Oranı: %60
Uygulama: Doğrama/parçalara ayırma
Önerilen Kullanım Alanları: Schnitzel, nugget gibi tavuk ürünleri, fish finger

HerbaPRO YP55

HerbaPRO YP55

 

%55 protein içeriğine sahip, tamamen doğal bezelye proteini konsantresi. Üstün su ve yağ emilimi, mükemmel emülsifikasyon ve etkili ısı ayarlama gibi olağanüstü işlevsel özellikler sunar. Ürünlerinizin toplam protein içeriğini kolayca arttırır. Fosforik asit ve fosfat gibi zararlı katkı maddelerinin (katkı maddeleri E 338 E 452) yerine de kullanabilirsiniz.

Adı: Bezelye Protein Konsantresi
İçeriği: Sarı Bezelye
Şekli: Toz
Protein Oranı: %55
Önerilen Kullanım Alanları: Süt ürünleri, kahvaltılık gevrek ve atıştırmalıklar, et alternatifleri ve et çoğaltma

UNIPEA 80 EM

UNIPEA 80 EM

%80 protein içeriğine sahip, tamamen doğal bezelye protein izolatı. Mükemmel emülsiyon ve jel özellikleri sunar ve çok geniş bir yemek uygulama yelpazesini kapsar.

Adı: Bezelye Protein İzolat
İçeriği: Sarı Bezelye
Şekli: Toz
Protein Oranı: %83
Önerilen Kullanım Alanları: Süt ürünleri, kahvaltılık gevrek ve atıştırmalıklar, et alternatifleri ve et çoğaltma


Reçete ve tarif çözümleri için bize ulaşabilirsiniz.

Enfes lezzetleriyle eaynı!

İletişim

Aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.